top of page

 Om Dansforum

OM     |     BARN 1  2     |      UNGDOM    |      VUXNA 1  2      |      DANSER & STILAR 1  2  3      |     LÄRARE 1  2     |      INFO     |      PRISLISTA
Här kan du välja sidor genom att klicka på länkar ovan. Om du redan vet vad du vill boka för klass - gör du det här.

DANSFORUM LIGGER VID JÄRNTORGET, MITT I GÖTEBORG.
Vi är Göteborgs äldsta och största dansskola och har erbjudit Göteborgarna kurser sedan 1977. Våra lokaler har gott om plats och är speciellt byggda för dansverksamhet: sju dansstudios med sviktande golv och professionella ljudanläggningar. Våra stora omklädningsrum är ljusa, självklart med väggar mellan duscharna och låsbara skåp. Det finns sköna soffor utanför våra studios för dig som väntar. Koden till vårt trådlösa internet finner du på anslagstavlan i receptionen. I foajén har vi ett utvalt sortiment av danskläder och skor. Våra kunniga receptionister hjälper dig tillrätta och ger dig information.

EN AV SKANDINAVIENS STÖRSTA DANSSKOLOR.
Våra lärare är välutbildade och undervisar i många fall även på professionell nivå. Hos oss kan du träna året runt även då andra har lov. Våra kurser för vuxna är på 14 veckor + 3 bonusklasser. Vårt stora utbud ger dig möjlighet att under terminerna ta igen klasser du missat och ta extra klasser på något du kanske alltid velat pröva. Utöver höst- och vårtermin har vi Öppna klasser med ”drop in”, Workshops och Seminarier. För barn och ungdomar har vi dansläger under loven.

 

Vi utbildar danslärare och bjuder in intressanta och kunniga gästlärare som du kan träna för. Musiken till våra klasser i Barndans och Barnbalett är komponerad av Jesper Caron i samarbete med Elisabeth Wolf. I våra lokaler träffar du även framtidens artister som går på den 3-åriga yrkesutbildningen Performing Arts School.

VÅREN 2018 
Låt dig inspireras av detta program och planera hur din dansträning skall se ut i vår. Boka dig snarast via hemsidan så att du säkert får plats på de kurser du vill gå. På Dansforum finns självklart klassiker som Barndans, Balett, Jazz, Modernt och flera Streetstilar och eftersom dans är dynamisk och hela tiden förändras, satsar vi på att utvecklas genom att ta in nya stilar och lärare. Se schema och lärarsidor.

ÖPPET HUS/PRÖVA PÅ-DAGAR 13-15 JANUARI. 

Dansforum har ett stort utbud av kurser och det kan vara svårt att välja. Kom gärna och träffa våra lärare och pröva deras ämnen under dessa dagar. Ingen föranmälan, ingen avgift. Specialschema för dessa dagar kommer upp på hemsidan i mitten av december.

 

TERMINSDATUM.

Vuxenkurserna och Danslinjerna är 14 veckor och startar 19 januari – 25 januari. Lov 30 mars-2 april.
Barn och ungdomskurserna samt Street, Balett och Showlinjerna är 12 veckor och startar 19 januari – 25 januari. Lov 12 februari-18 februari och 30 mars-5april.

 

NYHETER VÅREN 2018.

Balettrepertoarklass, Contemporary Styles, Jazz Styles, Jazz för idrottsutövare, Funky Street Styles, Modernt och Waacking samt Locking för ungdomar. 


NYA LÄRARE VÅREN 2018.

Vi hälsar Nina Rajabi och Sebastian Ruiz Bartilson välkomna till oss och Barbro Carélius Hallgren välkommen tillbaka!


ELEVFÖRESTÄLLNINGAR. 
Våren 2018 är det dags för våra föreställningar för Ungdomar, Vuxna och Linjer på Möllan i Mölndal. Boka in 5 maj. Alla som vill får vara med. Biljetter säljs i receptionen från den 16 april. Mer information kommer under terminen.


PÅTITTARDAGAR:

Vecka 6 har vi ”Gästvecka” på vuxenklasserna och ”Kompisvecka” för barnklasserna. (Från 5 år). Föräldrar och syskon till barnklassernas elever är välkomna att se terminens sista lektion.

 

FÖRSOMMARKURSER OCH SUMMERCAMPS.

Under vår och sommar håller vi Försommarkurser, Summercamps, Intensivkurser och Inspirationsdagar för danslärare. Information kommer under terminen.

 

DANSFORUM PÅ NÄTET.

Facebook - håller dig uppdaterad om det som händer på Dansforum till exempel Streetjams, Workshops och Lovscheman. Instagram  - här lägger vi upp bilder och filmklipp från våra klasser. Vi hoppas att du skall hitta en kurs som passar dig och att du kommer att trivas på Dansforum. Kontakta oss gärna på telefon 031 701 66 80 eller maila oss.

Välkommen!


RAN HAMILTON

Konstnärlig ledare

 Dans är livet!

bottom of page