top of page

Linjer.


BOKA
KURS HÄR!

Barn, ungdom

och vuxna,

våren 2024

AUDITIONS

Antagning för höstterminen 2024 kommer ske den 2 juni i Dansforums lokaler. Audition kommer gå att boka vi vår bokningssida under fliken Linjer! Pris: 300 kr

(för mer info maila office@dansforum.se)

BALETTLINJER 9-16 ÅR

Balettlinjen är för dig som vill fördjupa dig och få mer kontinuerlig träning i Klassisk Balett. Linjen startade i samarbete med Monica Milocco 2013. Vi fokuserar på balettens funktionella och användbara teknik, på styrka, smidighet, musikalitet och rörelseglädje. Balettlinjen finns i tre olika nivåer och har två klasser i veckan. 


Under terminerna förbereder vi en koreografi som kommer att visas upp på Dansforums årliga elevföreställningar och vid förfrågningar även på event.

 

Som elev på Balettlinjen har du dessutom, som en bonus, möjlighet att utan kostnad välja till en kurs ur Dansforums ordinarie kursprogram (gäller ej akro/lutftakro). Extrakursen kan du boka 2 veckor in på terminen. Den valbara kursen är på 10 veckor.

Lärare: Kyoko Matsumoto, Janos Misurak

Balettlinje 1 pris: 3750 kr

Balettlinje 2-4 pris: 4300 kr

 

AUDITION

Antagning för höstterminen 2024 kommer ske den 2 juni i Dansforums lokaler. Audition går att boka vi vår bokningssida under fliken Linjer! Pris: 300 kr

     _______________________________

DANSLINJER 16-19 ÅR

Är du intresserad av dans och vill utvecklas som dansare bredvid dina gymnasiestudier? 

Då är Danslinjen något för dig!
 

Under terminens 14 veckor tränar Danslinjen Balett två gånger och Jazz två gånger i veckan. Danslinjen finns i två olika nivåer.
 

Danslinjen uppträder på olika Event och deltar i tävlingar. Under våren 2017 vann de THN Dancefestival med en koreografi av Caroline Nithander.
 

Du som går på Danslinjen har rabatt på Dansforums Workshops samt rabatt på att dansa hur mycket du vill under hela året.

 

Målet är att elever som går Danslinjen ska ha möjlighet att söka till dansutbildningar på exempelvis Balettakademien eller Performing Arts School, som finns i samma lokaler som Dansforum.

 

Som elev på Danslinjen har du dessutom, som en bonus, möjlighet att utan kostnad välja till 2 kurser ur Dansforums ordinarie kursprogram (gäller ej akro/lutftakro). Dessa extra kurser kan du boka 2 veckor in på terminen. De valbara kurserna är på 12 veckor.

Lärare:

Danslinje 1:Janos Misurak & Malin Rydberg

Danslinje 2: Kyoko Matsumoto & Karin Jönsson

Pris: 7050 kr

AUDITION

Antagning för höstterminen 2024 kommer ske den 2 juni i Dansforums lokaler. Audition går att boka vi vår bokningssida under fliken Linjer! Pris: 300 kr

  ________________________________

SHOWLINJER 9-16 ÅR

Showlinjen startades 2007 av Ran Hamilton. Linjernas huvudlärare är Samantha Dottori.

Syftet med Showlinjerna är att ge barn och ungdomar som har förutsättningar för dans och sång möjlighet att utveckla sig och få kontinuerlig träning. Showlinjen finns i fyra nivåer och
 består av två jazzlektioner, en musikallektion och en ensemble-sånglektion i veckan under 12 veckor.

 

Under terminen studerar vi in show/musikal nummer och jazzkoreografier.

Dessa kommer vi att visa upp på Dansforums elevuppvisningar i slutet av terminerna och vid förfrågan på uppträdande på företag och andra event. Showlinjerna har möjlighet att delta i tävlingar.

Som elev på Showlinjen har du dessutom, som en bonus, möjlighet att utan kostnad välja till en kurs ur Dansforums ordinarie kursprogram (gäller ej akro/lutftakro). Extrakursen kan du boka 2 veckor in på terminen. Den valbara kursen är på 10 veckor.

 

Lärare: Samantha Dottori och Christoffer Valentin Særkjær 
Showlinjeavgift: 5400 kr

AUDITION

Antagning för höstterminen 2024 kommer ske den 2 juni i Dansforums lokaler. Audition går att boka vi vår bokningssida under fliken Linjer! Pris: 300 kr          _________________________

bottom of page