1/8


HÖSTENS danskurser 2022

VUXEN

BARN & UNGDOM

Boka här!

 Nordens största dansskola!

startsida_dansforum_barn.png

HÖSTEN PÅ DANSFORUM

 

SOMMAR PÅ DANSFORUM

 

Du har kommit  till Dansforum, Nordens största dansskola. Vi finns i Göteborg, som är inne i en expansiv period och växer snabbt. Och vår skola ligger redan i stadens framtida centrum.
Dansforum har adressen
Frihamnen 16 (i Kajskjul 107), där vi har våra specialanpassade dansstudior på två våningar, fördelade på ca 1200 kvm.
Dansforum etablerades redan 1977 och har allt inom danskurser, både för barn från 2-12 år, ungdom 13-16 år och till vuxna.


Kolla runt på vår hemsida. Du kan redan här boka de kurser som faller dig i smaken. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig via mail.

Välkommen!


BOKA KURSER PÅ VÅR HEMSIDA.
Dansforum är kända för sitt stora utbud av danskurser. Du kan söka samt boka direkt här på vår hemsida. I de nybyggda och väl tilltagna dansstudiorna sker utbildningen. Studios som är speciellt byggda av proffs för dans, vad gäller sviktande golv samt ljudanläggningar. Höstens terminstart är 9 september 2022. Läs först genom de viktiga informationen innan du börjar söka och boka. Börja att läsa om bokningar här. I nästa steg kan du söka och boka.

COVID-19 FÅR INTE STOPPA LUSTEN TILL DANS.
TILLSAMMANS MOTAR VI BORT DET TRISTA GENOM ATT AGERA SMART.

Dansforum välkomnar de ytterligare verktyg som pandemilagen och regeringens förordning ger oss men det är fortsatt varje persons eget ansvar att följa den grundläggande informationen. Det allra viktigaste för att vi tillsammans ska kunna dämpa effekterna av pandemin.

Först och smartast: stanna alltid hemma vid minsta förkylningssymptom.
 

NYA REKOMMENDATIONER FRÅN 23 DECEMBER.

FHM hemsida kan du noga läsa det övergripande vad som gäller.
Från och med 23 december 2021 upphör de föreskrifter och allmänna råd om covid-19 som riktar sig till
verksamheter. Det inkluderar även skolverksamheter som förskolan, grundskolan, gymnasieskolan och andra skolformer. Här finns mer information om vad som gäller för skolverksamheterna framöver. Vänligen observera att var och en ändå har fortsatt ansvar för att motverka smittspridning.

Dansforum arbetar löpande hårt med att säkerställa att allt i våra lokaler sker inom de krav och rekommendationer myndigheterna ställer. Läs om viktiga fakta här.

VIKTIGT FÖR UNGA MED MOTION OCH HÄLSA!

Fysisk aktivitet är viktigt för unga och har stor betydelse för folkhälsan skriver FHM på sin hemsida 20/1. "De vanor som unga skapar spelar också en stor roll för deras hälsa över tid, och ska helst inte avbrytas annat än i nödfall. 

Folkhälsomyndigheten anser därför att barn och unga (födda 2005 och senare) även framöver ska kunna delta i organiserade idrotts- 

och fritidsaktiviteter både inomhus och utomhus och har begärt att regeringen lättar på sin tidigare rekommendation i det avseendet."


Dansforum hälsar dig välkommen med din bokning. Men understryker att vi även med dagens tillägg jobbar hårt med att följa FHM grundläggande råd ochrekommendationer. Följ regler som gäller för alla, och läs vad Dansforum gör för att underlätta att dansen inte ska stanna. Du finner de senaste uppgifterna på nedan länk. Givetvis är du välkommen att ringa eller att maila om du har andra och/eller närliggande frågor. Läs om viktiga fakta här.
 

 

KONTAKT
Behöver du hjälp med

din bokning eller har

andra frågor?

Telefon, adress

Tel: 031 701 66 80

Adress: Frihamnen 16 A

Kajskjul 107.
P-plats finns.

 

 

ÖPPETTIDER
Receptionen - besökstider

Måndag - Torsdag
17.30-21.00.

Kontoret - nås via telefon och mail 

måndag - fredag

10.00-16.00

TERMINSTART HT22

9 september

Lov för barn och ungdomar vecka 44 (Höstlovet) 

Terminsslut
8 december för barn och ungdomar.

15 december för vuxen

NORDENS STÖRSTA DANSSKOLA HETER DANSFORUM.

Dansforum är nordens största dansskola. Vi finns på Frihamnen 16 A i Kajskjul 107. I helt nybyggda dansstudios fördelat på två våningar. Vi har alla moderniteter som krävs för att erbjuda en hög professionell standard för alla som vill lära sig att dansa.

Vi har erbjudit Göteborgarna kurser sedan 1977. Vårskola har stora, ljusa utrymmen och dansstudior är givetvis speciellt byggda av proffs för dansverksamhet: sex dansstudios med sviktande golv och professionella ljudanläggningar.


Omklädningsrummen är väl tilltagna och i ljus design, självklart med avskiljare mellan duschar samt låsbara skåp. Det finns även tillgång till ett omklädningsrum för icke-binära, fråga i receptionen efter kod.
 

Det finns tilltagna avkopplingsytor med soffor utanför dansstudior för dig som väntar. Kaffe kan ordnas om du säger till i receptionen. Trådlöst internet finns självklart, du får tillgång den genom koden du hittar på vår anslagstavla i entrén.

I foajén har vi ett utvalt sortiment som finns till försäljning av danskläder och skor. Ta en titt och vi tror att du kommer att finna något som kommer att passa dina utbildning väl. I annat fall kan du vända dig till vår kunniga personal i receptionen med frågor. De hjälper dig tillrätta och ger annan nyttig information.

Dansforums lärare är välutbildade och undervisar i många fall även på yrkesnivå. Hos oss kan du träna året runt även då andra har lov. Våra vuxenklasser är på 14 veckor + 3 bonusklasser. Vårt stora utbud ger dig möjlighet att under terminerna ta igen klasser du missat och ta extra klasser på något du kanske alltid velat prova. Utöver höst och vårtermin har vi Drop-in klasser, Workshops och seminarier. 
För barn och ungdomar har vi dansläger under loven. Vi utbildar danslärare och bjuder in intressanta och kunniga gästlärare som du kan träna för. 
Vi delar skolans 1500 kvm med den 3-åriga yrkesutbildningen Performing Arts School, där träffar du även framtidens artister. 
Läs mer om den utbildningen här.