top of page

The Gothenburg International Dance Academy 2022

Drömmer du om att få utveckla din dans i sommar?

Dansforum erbjuder en två veckors internationell danscamp ledd av Ran Hamilton och Janos Misurak den 18 – 29 juli 2022. 

I våra nybyggda lokaler inne i staden men ändå bara 150 meter från bad och sol kan du träna för fantastiska lärare och ledare. De kommer att göra allt för att du ska utvecklas och ha roligt med andra dansare.

Du kommer att träna i flera olika tekniker som Balett, Jazz, Pas De Deux , Contemporary, instudera koreografi samt få coaching. Du kan bo i lokalerna (medtag madrass och sängkläder eller sovsäck) och skolan ordnar med frukost, lunch och kvällsmat. Vi avslutar med en grande finale under de 4 sista dagarna med en föreställning där föräldrar och vänner bjuds in. På eftermiddagarna har vi aktiviteter som bad och grill.
 

Dansforum_2020-6098.jpg

DATUM & PRIS

Datum: 18 juli - 29 juli 2022

Pris: 2000 € / 21000 SEK (Logi, mat samt dansklasser ingår i priset)

Klasser, variationsarbete och koreografi. Varje dag börjar med ballettklass, stretch och lunch. Efter lunch arbetar man med egen variation sedan jazz eller contemporary klass och dagen avslutas med instudering av koreografi med János.

DINA LÄRARE UNDER ÅRETS WORKSHOP

FB6U0043_edited.jpg

RAN HAMILTON

Utbildad dansare i England. Ran har som konstnärlig ledare för Dansforum och Performing Arts School byggt upp en av de mest ansedda utbildningarna inom dans, sång och teater i Skandinavien.

Hon har under de senaste 40 åren varit en av de ledande aktörerna inom dans i Sverige.

JanosMisurak.jpg

JÁNOS MISURÁK

Ansvarig Balett och Pas De Deux. János är utbildad vid MTF i Budapest. Han var under två år solist på ungerska nationalbaletten och har gjort gästspel som solist över hela världen. Han har dansat på Göteborgsoperan som solist i 18 år. Under de senare åren har varit mentor och mental coach för professionella dansare både i Sverige och utomlands. Numera även balettmästare på Dansforum och Performing Arts School.

SofiaLöfdahl.jpg

SOFIA LÖFDAHL

Ansvarig för Jazz under den internationella danscampen.

Sofia startade sin dansutbildning som liten på Dansforum . Hon fortsatte sin utbildning i Norge där hon studerade på Kunsthøgskolen i Oslo och gick ut med en kandidatexamen i Jazzdans.

Hon har arbetat med många olika stilar som jazz, balett och contemporary etc, och har fortbildat sig på olika platser i världen.

Som dansare har hon arbetat i olika projekt och föreställningar.

 

- "Jag älskar att dela min passion till dans med eleverna och jag är glad över att vara tillbaka på Dansforum för att undervisa och dela med mig. Jag vill ge möjligheten till eleverna att inspireras och inspirera varandra med ny kunskap och utmaningar i olika stilar, uttryck och tekniker i en fin miljö."

Phu Nguyen_edited.jpg

PHU NGUYEN

Undervisar i Contemporary.
Phu är utbildad på Lunnevads Folkhögskolans 1-åriga dansutbildning och Broadway Dance Center i New York. Under sin tid i New York har Phu haft äran att får jobba med koreografer som till exempel, Joanna Numata (Kanye West, Beyonce, Rihanna m.m), Derek Mitchell (resident koreograf för musikalen Hamilton i USA) och m.f. Dessutom också fått assistera på master classes för lärare på Broadway Dance Center.Tillbaka från New York har han jobbat med Twisted Feet Dance Company med showen "5 Degrees" på Stora Teatern i Göteborg, Mariehamn på Åland och Dansens Hus i Stockholm. Nu har han nyligen kommit tillbaka från sin första säsong på Wallmans Salong i Köpenhamn som dansare och danskapten.

Dansforum_2020-lappstift.jpg

FRIHAMNEN GÖTEBORG

Frihamnen Göteborg ligger ett stenkast från Operan på andra sidan älven. Hit tar du dig enkelt med buss, spårvagn, cykel eller bil, bara ett par minuter från Centralstationen.  Här finner du även den nya satsningen Jubileumsparken som Göteborgs Stad genomfört. Med en vattennära stadspark med havsbassänger för bad, Gröna uterum, Seglarskola och mycket mer.

För mer information om hur du kan anmäla dig till sommarens bästa danscamp klicka på anmälan eller länken för mer information.

 

https://www.goteborg2021.com/jubileumsprojekt/jubileumsparken/

https://goteborg.se/wps/portal/enhetssida/jubileumsparken/att-gora-i-parken/bada

https://www.performingartsschool.se

 

Välkommen till The Gothenburg International Dance Academy 2022!

bottom of page